Budget Awards: Cup Awards vanaf €99

Budget Awards: Cup Awards vanaf €99

Door slimme combinatie van materialen en technieken hebben we een kleine collectie bijzondere Awards gemaakt. Verkrijgbaar als Budget Awards. Een beperkte oplage, snel leverbaar. Awards uit de Budget Series zijn exclusief, imposant en vooral betaalbaar.

De Cup Award 1X is een fraaie, grote award bestaande uit een taps-toelopende metalen beker geplaatst op een massief kristallen sokkel van maar liefst 25 mm dik!. De sokkel van de grote award heeft een diameter van 125 mm. De diameter van de sokkel van de middelgrote award is 100 mm.  De Cup Award 1X is verkrijgbaar met verschillende kleuren kristallen sokkels. De leverbare kleuren kristal zijn: rood, helder, blauw, groen, oranje, geel en zwart.

Als exclusieve versie is er de Cup Award 3X, met een drielaags-sokkel van helder kristal bestaande uit  drie 25 mm dikke plaquettes van resp. 75, 100 en 125 mm diameter. Tot van helder kristal.  Als topstuk is er de Cup Award 3X Ned op een drielaags-sokkel in rood, wit en blauw. De kleuren van de Nederlandse vlag.

De awards kunnen gepersonaliseerd worden door een logo of tekst toe te voegen op de kristallen sokkel. Dit kan middels zandstraaldecoratie, gematteerd of voorzien van kleurlak. Ook bedrukking behoort tot de mogelijkheden. De Awards zijn verkrijgbaar in twee maten. Op aanvraag zijn er miniaturen leverbaar voor bijvoorbeeld genomineerden of genodigden. (foto’s en prijs op aanvraag) Onderstaand de afmetingen en prijzen van de diverse varianten.

Cup Award 1X middel: 28 x 14 cm (HxDiam.) Prijs per stuk v.a. €99   Minimale afname : 1 st.

Cup Award 1X groot: 35 x 16 cm (HxDiam.)  Prijs per stuk v.a. €124   Minimale afname : 1 st.

Cup Award 3X middel: 33 x 14 cm (HxDiam.) Prijs per stuk v.a. €149   Minimale afname : 1 st.

Cup Award 3X groot: 40 x 16 cm (HxDiam.)  Prijs per stuk v.a. €174   Minimale afname : 1 st.

Cup Award 3X Ned middel: 33 x 14 cm (HxDiam.) Prijs per stuk v.a. €174   Minimale afname : 1 st.

Cup Award 3X Ned groot: 40 x 16 cm (HxDiam.)  Prijs per stuk v.a. €199   Minimale afname : 1 st.

Prijzen zijn excl.BTW en verzendkosten. De exacte prijs per item is afhankelijk van aantal en gewenste levertijd. Mail of bel voor een scherp aanbod!

DESIGN: Ronald van de Grift