AWARD Concept: Samsung Premium Support Award Versie 2

AWARD CONCEPT: Samsung Premium Support Award Versie 2
De weg naar de top heeft in dit exclusieve ontwerp  de vorm gekregen van een aluminium spiraal, die zich om een kristallen staf omhoog beweegt.  Deze vorm straalt dynamiek uit, de weg naar een hoger niveau.

Het logo en tekst kan aangebracht worden op de sokkel, maar bijvoorbeeld ook als ‘lintdecoratie’ op de aluminium spiraal. De sokkel kan uitgevoerd worden in helder kristal met een blauwe coating, maar ook in massief blauw kristal (de kleine award)

De hoofdprijs is gemaakt van 50 mm dik kristallen staf, omwonden door een gebogen aluminium segment op een ronde plaquette van 25 mm dik kristal met een transparante blauwe coating. Diameter 50 mm

De categorie-prijzen zijn gemaakt van 30 mm dik kristallen staf, eveneens omwonden door een gebogen aluminium segment, op een ronde plaquette van 25 mm dik kristal. Diameter 50 mm.

De awards zijn volledig handgemaakt.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Samsung
AFMETINGEN: Hoofdprijs ca. 28×10 cm (LxDiam) Categorie-prijs ca.23×5 cm (LxDiam)

Prijzen op aanvraag

KRISTALLEN AWARDS

Wanneer kristallen awards een exclusief ontwerp hebben, geven deze de uitreiking meer allure. Een prestatie, organisatie of persoon krijgt zo meer eer, en uw gebaar is royaler. Daarom zijn de awards van kristal van Business Glass zo populair bij uiteenlopende organisaties. Vooral dankzij de unieke en exclusieve uitstraling van de ontwerpen. Naar aanleiding van een begrip, een logo of uw idee maken we een schets, gevolgd door een proefmodel en het uiteindelijke product. Alles door ons eigen team! Uw exclusieve, op maat gemaakte kristallen awards kunnen dus al snel leverbaar zijn.

De populariteit van onze kristallen awards danken wij ook aan onze voordelige prijzen, en passen in budgetten die verantwoord worden beheerd. Zo wordt het ook voor u heel gemakkelijk om de show te stelen met ongeëvenaard mooie awards van kristal, terwijl u toch een beperkte uitgave doet. Neem hiervoor nu contact op.

Wie krijgt onze kristallen awards?

Onze kristallen awards zijn dankbaar afgenomen door grote organisaties zoals ABN AMRO, Reed Business, Nationale Nederlanden, Philips, Heineken en o.a. ook de Ministeries van verkeer & milieu, en het ministerie van economische zaken.

Voor hen maakten we de mooiste en meest exclusief ogende kristallen awards. Iedere klant van Business Glass krijgt een product dat geheel naar wens is en tot in detail schittert.

Award van kristal of ander materiaal

Bijna alles mogelijk is mogelijk dankzij moderne technieken, gedegen vakmanschap en verrassende ontwerpen. Bijzondere vormen komen tot hun recht door vakkundige bewerking, door het fraaie materiaal, of door een combinatie van verschillende materialen. U kunt dus een award geheel van kristal laten maken, maar ook van kristal, gecombineerd met bijvoorbeeld aluminium, natuursteen of zelfs hout.