Award Concept: Ondernemersvereniging Amstelveen Award

Award Concept: Ondernemersvereniging Amstelveen Award

De award is gemaakt van massief Aluminium, zwart kristal en helder floatglas. De aluminium vorm is een gestileerde uitvoering van een rozet, een prominent onderdeel van het logo van dit event. De voorzijde van dit rozet is voorzien van een transparant rode film. De voor- en achterzijde zijn geschuurd en gepolijst. De zijkanten zijn gematteerd. De aluminium vorm is op een dragende glasplaquette aangebracht. Dit geheel is ‘zwevend’ gemaakt door het op een ronde plaquette te plaatsen die precies achter de aluminium cirkel valt.  De zwarte kristallen plaquette en voet zorgen voor een chique uitstraling van de gehele award.

De decoratie van het event-logo wordt op de floatglazen plaquette aangebracht. Dit kan eventueel ook in kleur. De naam van de winnaar is gedecoreerd op de zwarte sokkel.

OPDRACHTGEVER: Ondernemersvereniging Amstelveen
AFMETINGEN:  ca. 28 x 10 x 7,5 cm (LxBxD)
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events:INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@businessglass.nl