AWARDS: MISSET HORECA CATERING AWARD 2015-2

AWARDS: MISSET HORECA CATERING AWARD 2015-2

Ondernemers, managers en medewerkers die de top bereiken, onderscheiden zich door innovatief en inspirerend bezig te zijn, door ook in tijden van crisis gas te geven, door het anders te doen dan anderen en door het beste te geven wat ze hebben. De genomineerden uit de vorige edities van de Misset Catering Awards maken duidelijk dat de cateringbranche op meerdere gebieden stappen heeft gemaakt. De MISSET HORECA CATERING AWARD 2015 wordt uitgereikt op donderdag 26 november 2015.

Er worden 6 prestigieuze awards uitgereikt.

Een Catering Award voor meest innovatieve concept (product)
Een Catering Award voor de beste manager uit de bedrijfscatering
Een Catering Award voor de beste manager uit de onderwijscatering
Een Catering Award voor de beste manager eten en drinken uit de zorg
Een Catering Award voor de beste party-/eventcateraar
Een Catering Award voor goede gastvrijheid (medewerker)

De award is uitgevoerd in de stijl van het vernieuwde Misset Horeca Catering Award Logo. Een hand met dienblad met het logo en de naam van de categorie en de winnaar. De ronde massief glazen sokkel, is gemaakt van, maar liefst, 15 mm dik glas. Op deze sokkel is de ‘dragende hand’ uitgevoerd in  geborsteld aluminium. De hand draagt een glazen blad met daarop de logo/tekst plaquette.

De decoratie is aangebracht d.m.v. zandstraaltechniek.  Deze decoratie methode geeft een mat oppervlak. Chique, stijlvol en subtiel.  Dit kan eventueel ook met kleur ingelakt worden.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Vakmedianet, uitgever van Misset Horeca
AFMETINGEN:  27 x 12,5 cm (HxD)