Awards: DLEP AWARDS

AWARDS: Dutch Live Entertainment Production Awards
De basis van dit ontwerp is de tulpvormige decoratie  in het DLEP Logo. De sierlijke lijnen, de transparante kleur en het schitterende materiaal geven het ontwerp een exclusieve uitstraling. De tulp vormige aluminium plaquette is geplaatst op een glazen sokkel of op een massieve 19 mm dikke voetplaquette. De decoratie op de aluminium plaquette is uitgevoerd in transparant oranje folie. Op de sokkel, danwerl op de voetplaquette kan een tekst aangebracht worden, d.m.v. zandstraal techniek. De awards zijn volledig handgemaakt.

De aluminium kelk, afm. 19×13 cm is gemaakt van 8 mm dik massief aluminium. De zijkanten zijn gematteerd, de voor- en achterkant zijn geborsteld. De Glazen sokkel bestaat uit een liggende plaquette van 125×75 mm met daarop een staande plaquette van 50×100 mm. De voetplaquette van de andere award is gemaakt van 19 mm dik floatglas, afm. 100×50 mm. Op de sokkel of de voetplaquette is ruimte voor één gezandstraalde tekstdecoratie.
DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Dutch Live Entertainment Production Awards
AFMETINGEN: DLEP Award op sokkel; 26x13x7 cm, DLEP Award op Voetplaquette: 21x13x5 cm

Prijzen op aanvraag

KRISTALLEN AWARDS

Wanneer kristallen awards een exclusief ontwerp hebben, geven deze de uitreiking meer allure. Een prestatie, organisatie of persoon krijgt zo meer eer, en uw gebaar is royaler. Daarom zijn de awards van kristal van Business Glass zo populair bij uiteenlopende organisaties. Vooral dankzij de unieke en exclusieve uitstraling van de ontwerpen. Naar aanleiding van een begrip, een logo of uw idee maken we een schets, gevolgd door een proefmodel en het uiteindelijke product. Alles door ons eigen team! Uw exclusieve, op maat gemaakte kristallen awards kunnen dus al snel leverbaar zijn.

De populariteit van onze kristallen awards danken wij ook aan onze voordelige prijzen, en passen in budgetten die verantwoord worden beheerd. Zo wordt het ook voor u heel gemakkelijk om de show te stelen met ongeëvenaard mooie awards van kristal, terwijl u toch een beperkte uitgave doet. Neem hiervoor nu contact op.

Wie krijgt onze kristallen awards?

Onze kristallen awards zijn dankbaar afgenomen door grote organisaties zoals ABN AMRO, Reed Business, Nationale Nederlanden, Philips, Heineken en o.a. ook de Ministeries van verkeer & milieu, en het ministerie van economische zaken.

Voor hen maakten we de mooiste en meest exclusief ogende kristallen awards. Iedere klant van Business Glass krijgt een product dat geheel naar wens is en tot in detail schittert.

Award van kristal of ander materiaal

Bijna alles mogelijk is mogelijk dankzij moderne technieken, gedegen vakmanschap en verrassende ontwerpen. Bijzondere vormen komen tot hun recht door vakkundige bewerking, door het fraaie materiaal, of door een combinatie van verschillende materialen. U kunt dus een award geheel van kristal laten maken, maar ook van kristal, gecombineerd met bijvoorbeeld aluminium, natuursteen of zelfs hout.