Award Concept: Philips PEC 2018 Regional Finals Awards Globe Plaque Versie 1 & 2

Award Concept: Philips PEC 2018 Regional Finals Awards Globe Plaque Versie 1 & 2

Het uitgangspunt voor het ontwerp van deze award is: Een wereldwijd opererend concern: een ‘global player’. Rustend op een sokkel, gedecoreerd met een ronde vorm waarvan 4 delen het hart vormen. De award is gemaakt in twee varianten. 

Variant 1 bestaat uit een globe, geplaatst op een cilinder van glas. Rustend op een vierkante zwarte kristallen sokkel. Hierop is de decoratie mogelijk in twee uitvoeringen. Bij versie 1a is de ring gematteerd en de 4 kwarten glanzend. De sokkel is hierbij hoogglans gepolijst. Bij versie 1b is de ring en de lijnen hoogglans gepolijst en de 4 kwarten gematteerd. De sokkel is hierbij gematteerd. De teksten zijn aangebracht op de voorzijde van de sokkel.

Variant 2 bestaat uit een globe, geplaatst op een cilinder van glas of aluminium met een ronde lacobel glasplaquette als sokkel. De decoratie is aan de onderzijde van de ronde plaquette aangebracht d.m.v. zandstraaltechniek.

Versie 2a: De globe is geplaatst op glazen staf.  De decoratie bestaat uit een zwarte ring en lijnen, de vier kwarten zijn transparant mat. Versie 2b: De globe is geplaatst op aluminium staf.  De decoratie bestaat uit eveneens uit een zwarte ring en lijnen, waarbij de vier kwarten transparant mat zijn. Versie 2c: De globe is geplaatst op glazen staf.  De decoratie bestaat uit een transparant matte ring en lijnen, de vier kwarten zijn zwart. De tekst is op de staf aangebracht.

De award is  volledig handgemaakt.

OPDRACHTGEVER: Philips Lighting
AFMETINGEN:
Versie 1: 11x6x6 cm. Versie 2: 10×6 cm
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS, TOMBSTONES en EVENTS

Business Glass heeft Awards & Tombstones geleverd voor Events van o.a.: Amazon, Brussels Airport Company, Philips, Heineken, KLM, Vakmedianet, Radio 100%NL, SLAM!, Yokogawa, Vopak en vele anderen.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@businessglass.nl