Award: Technische Unie Magic

Innovatie Award: Technische Unie Magic

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland met een uitgebreid assortiment installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. Technische Unie levert aan bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel.

De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op drie gelijkwaardige delen binnen het bedrijf. In het logo zijn deze drie delen, te weten:….. uitgebeeld als ringen.  De drie delen vormen samen het bedrijf . Samen werken ze gestaag aan verbeteringen. Innovaties zijn noodzakelijk om steeds voorop te kunnen blijven lopen.  Hiertoe is een interne innovatie competitie opgestart.

De Technische Unie Innovatie Award Magic bestaat uit een ronde massieve groene kristallen plaquette, , waarop drie massief aluminium ringen zijn geplaatst. De ringen dragen samen de kristallen bol. Deze bol staat voor  het zien van kansen en oplossingen die anderen niet zien. Innovatie grenst aan magie.

De award is  volledig handgemaakt.

DESIGN: Ronald van de Grift
OPDRACHTGEVER: Technische Unie
AFMETINGEN: 180x(dia)125 mm

Prijzen op aanvraag