Awards: Bud King of the Match Trophy

Awards: Bud King of the Match Trophy

Bij elke wedstrijd wordt een ‘Man of the Match’ gekozen deze krijgen de Bud King of the Match uitgereikt. De Award is ontwikkeld in samenwerking met https://www.welcometowink.com/

De award bestaat uit een aluminium vorm waarin de ‘bow tie’ uit het Budweiser logo in staande positie is opgenomen. Deze vorm is uit massief aluminium gesneden. Aan de achterzijde is een glazen plaquette aangebracht waarop het ‘bow tie’ motief  als  ‘geweven decor’ aangebracht.  Aan de voor- én aan de achterzijde van de award is een massieve aluminium plaquette aangebracht waardoor de award zónder sokkel stevig staat. De decoratie op de glasplaat bestaat uit een patroon gebaseerd op de bow-tie. In dit patroon zijn de lijnen rood en het decor helder. Eventueel kan dit ook omgekeerd worden. D.w.z. de lijnen helder en het decor rood. De decoratie van het logo en de naam van de award zijn gematteerd uitgevoerd, op de voorste aluminium plaquette.

De award is volledig handgemaakt. Business Glass draait op 100% zonnenergie!

OPDRACHTGEVER:  WINK / Bud
AFMETINGEN:
40 x 20 x 10 cm
ONTWERPER:
Ronald van de Grift

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd en nog ‘geen idee’? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

AWARDS en EVENTS

Business Glass heeft Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events: INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Amazon, ABN AMRO, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, , KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Allianz, Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@businessglass.nl