Tombstones: Link/Redevco Tombstone

Tombstones: Link/Redevco Tombstone

Ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan is er een ontwerp gemaakt voor een tombstone in twee varianten. Een subtiele versie van aluminium en bamboe. En een exclusieve variant van helder kristal, eveneens gecombineerd met bamboe. Bij beide varianten is de decoratie gematteerd d.m.v. zandstraaltechniek.

De award is volledig handgemaakt.

OPDRACHTGEVER: Link/Redevco
AFMETINGEN:
Tombstone Alu/Bamboe 19×12,5×5 cm. Tombstone Kristal/Bamboe 20,5 x15x7,5 cm
ONTWERPER:
Ronald van Grift

 

 

De bijzondere ontwerpen van Business Glass maken van de uitreiking een bijzonder moment. De gasten zien dat u een geweldige prestatie waardeert met een bijzondere award. De winnaars worden beloond, maar what’s left voor de genomineerden? Natuurlijk kunt u ook hen eren met de nominee awards. Een miniatuur versie van de originele grote versie.

Organiseert u een evenement of een congres? U heeft wel een idee voor een award, maar weinig tijd? Business Glass helpt u in een kort gesprek, snel op weg met een schets van een Glass Award. Er wordt direct een gratis proefmodel gemaakt en al snel kunnen de uitgebreide mogelijkheden besproken worden. Voor een passend budget, in een korte levertijd heeft u een exclusieve business award, waar u en de ontvangers trots op zijn. Daag ons uit en neemt snel contact op!

Van idee tot schets; van schets tot proef; Van proef tot product? Uw exclusieve, op maat gemaakte, awards kunnen al snel leverbaar zijn.

GLASS AWARDS

Business Glass heeft Glass Awards geleverd voor Events van o.a.: Heineken (events: INEX, TPM), Philips (events: PEC, Ignite), de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK (event: Duits-Nederlandse prijs voor de economie), Glamour (event: Woman of the year), Vakmedianet (events o.a: Wheel of Retail, Field Sales Event, Terras Top 100, Koffie Top 100), Brussels Airport (event:Aviation Awards) Adidas, Nike, FloraHolland, Reed Business en VNU.

TOMBSTONES

Business Glass heeft Custommade Tombstones geleverd aan o.a.: Heineken, Amazon, ABN AMRO, Philips, Signify, Agro Merchants, Allianz, CBH Compagnie Bancaire Helvétique, KPMG, CapGemini, Ministeries van o.a. Defensie, Verkeer en Milieu, Economische zaken.

BUSINESS GIFTS

Business Glass heeft Custommade Business Gifts geleverd aan o.a.: Philips, Heineken, Allianz, Howden Thomas, BrainNet, Schiphol, Eestairs, Jansen-Cilag, Yokogawa, Vopak.

Neem contact met ons op!

Mobiel: Ronald van de Grift: +31(0)655301101

Telefoonnummer: +31 (0)573 40 10 95

E-mail: info@businessglass.nl